Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


POSTALÁDAZÁR CSERE BUDAPEST klikk

Postaládazár csere Budapest

Budapesti postaládazár-szerviz szolgáltatásunk a nap 24 órájában áll rendelkezésére, ha a zár elromlott, nem nyílik, feltörték, befeszegették, vagy csak ki szeretnék cserélni a zárat, mert új lakásba költözött, netán ellopták vagy elvesztette a már meglévő postaládazár kulcsát.

Főként Budapest területén szervizelünk, javítunk, cserélünk postaládazárakat, így bármelyik kerületben lakik, mi komplett segítséget nyújtunk zárszerviz szolgáltatás keretein belül. Fontos a postaládazár cseréje a jó működéshez, hiszen leveleinket tároljuk a levélszekrényben, vagy a szolgáltatók által kiküldött csekkeket, fontos szerződéseket, vagy bankkártyát tartalmazó levelet.

A postaládazár cseréje nem nevezhető nagy szakmai kihívásnak, de mégis szerszámozottságot, szakértelmet igényel, és nem utolsó sorban különféle postaládazárak vannak, ahol különféle nyitási technikákat kell alkalmazni, és különböző zárakra kell cserélni.

Budapesti postaládazár-csere szolgáltatásaink

  • Postaládazár szerelés,
  • helyszíni postaládazár csere,
  • postaládazár nyitása,
  • postaládazár szerviz Budapest,
  • postaládazár-szerviz,
  • postaládazár-szerelés,
  • postaládazár helyreállítás,
  • postaláda-zárszerviz 0-24.

Cégünknél a postaládazár-szerviz szolgáltatás egy megfizethető és elérhető kategória. Akár fúj, akár esik, mi készenlétben állunk. Minden esetben hívjon szakembert, mert a feszegetéssel nagyobb kárt okoz, mint amennyi a szervizszolgáltatás díja lenne!

Budapesti postaládazár-csere fontossága

Az év 365 napján hívhatja gyorsszerviz telefonszámainkat, akár elhagyott, akár beletört postaláda kulccsal kapcsolatban. Mi megyünk és sérülésmentesen kinyitjuk a postaládát. Majd a helyszínen -a szervizautóban lévő postaládazárakból- biztosítjuk a zárcserét. Tulajdonos váltáskor, új lakásba költözéskor, ne hagyja, hogy ne legyenek a levelei biztonságban, ne feledkezzen meg az esetleg át nem adott kulcsokról, így inkább cseréltessen zárat, és ne aggódjon amiatt, hogy eltűnik bármi is.

Budapesti postaláda zárcsere ár

Mint minden szolgáltatásnak, a postaláda zárcserének is van egy anyag- és szerviz költsége, de a kényelemnek ára van. Ez nálunk bruttó 15.700 forintba kerül. Ezért az összegért kinyitjuk a postaládát, nem rongáljuk meg azt semmilyen formában, majd egy kétkulcsos, új zárszerkezetet szerelünk be a régi helyére.

Jól felszerelt szervizautónkból nagyon rövid időn belül megoldjuk és elhárítjuk az önnek esetleg nehézséget okozó feladatot, hiszen ezért vagyunk!

Hívjon minket az alábbi telefonszámon:

+36-30-408-8914